Кадър БТВРедактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Трети ден има блокади на Орлов мост, припомни

...
Кадър БТВРедактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgТрети ден има блокади на Орлов мост, припомни
Коментари Харесай

Мъже от Орлов мост: Искаме три оставки тази вечер и ще преговаряме

Кадър БТВ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Трети ден има блокади на Орлов мост, напомни в последното за лятото предаване " Лице в лице " по БТВ водещата Цветанка Ризова. 

" Искаме оставка на държавното управление и длъжностен кабинет - оставка на премиера, на основния прокурор, на шефа на националната телевизия, поради неналичието на медийна независимост ", споделиха пред микрофона на БТВ жители от блокадата.

" Искаме промяна в правосъдната система и ограничение на ролята на основния прокурор. Проблемът е в ролята на изпълняващия функционалността. Искаме прокуратурата да излезе от властта, с цел да има обикновено правосъдие. 

Искаме три оставки довечера и договаряния за правосъдната промяна, с цел да забележим по какъв начин тя да се случи. Така ще стане ясно дали желаят да трансформират статуквото. Ако и идващите не ни чуят, отново ще затворим Орлов мост " - обясниха сктачкуващите.

Когато минава кола за спешна помощ, протестиращите правят кулоар, с цел да не пречат на незабавните случаи, заяви репортерка на БТВ от мястото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР